"

STRIKING NEWS/ SENSATIONEL NYHED - CHANGE IN MANAGEMENT" 2017

Min nevø Torben har købt en halvdel af Fishermans Rest og skal på sigt overtage det hele - men bare rolig - jeg bliver ved og er tilstede på Fishermans Rest nogle år endnu. Min nevø Torben blev introduceret i Påsken - og vil arbejde med i driften i sæsonen.

Kort introduktion: Torben driver et konsulent firma indenfor vindmølle industrien som er hans hoved beskæftigelse. Han har formatet og personligheden samt samt evnerne  til at drive og videre udvikle "Fishermans Rest"                                                                                                                  

PÅSKE PROGRAM 2018

 ------------------------------

Vi starter som sagt Påsken med nyt management med Torben ved roret, - da han fra 1.jan. 2018 har overtaget af resten "Fishermans Rest - og jeg  er gået fra bore, men vil stadigvæk være at finde på sidelinjen og lidt i baggrunden.

​                                  PALMESØNDAG-WEEKEND

                                --------------------------------------

FREDAG 23.3.18

---------------------

Vi starter Påske-programmet med bandet vi sluttede af med i efteråret. Og vi er sikre på at vi kan gentage successen med de to gamle  kendinge - de to tv-stjerner - der blev levendegjort og berømt under TV-Nord`s optagelse på Fishermans Rest i efteråret. Vi starter sæsonen - hvor vi slap sidste år med nedenstående populære band, nemlig - ingen anden end

                                                                "HEINE HOT & PJALTEN" KL. 21.00

De populære og de folkekære, som altid leverer top underholdning og altid er en succes. Programmet - der spilles alt fra gamle danske slagere til de helt store engelske hits. Der er med garanti dømt fælles - og der e ikke et øje tørt - når "Heine Hot & Pjalten" underholder - skal opleves før du tror det

LØRDAG 24.3.18

-------------------------

Live-music program følger

ONSDAG 28.3 - LIVE-MUSIC 

---------------------------------

Ovennævnte aften er Påskens store åbnings aften - og traditionen tro starter vi med Danmarks bedste Kim Larsen entertainer, som er ingen anden end

                                                                  "OLE GAS" KL. 21.00 - måske bedre end originalen

Ole gas ikke bare spiller og lyder som Kim Larsen, han ligner ham også til forveksling. Når man oplever "Ole Gas" for første gang, er mange i tvivl om, om det er den rigtige "Kim Larsen selv, der står på scenen. Mange publikummer og arrangører har udtalt: "Han er en entertainer af storformat".

En aften med "Ole Gas" vil man sent glemme og når man som publikum oplever "Ole Gas", der altid spiller  og synger 100% live, så bliver man helt nostalgisk og kommer i godt humør, for her går alt op i en højere enhed.

Og som pressen skriver: Ole gas er en sand fornøjelse, både øjne og øre skal opleve ham live. Husk - der bliver rift om pladserne - onsdag er Påskens store åbnings aften for sæsonen - anbefaler forudbestilling.

SKÆRTORSDAG 29.3 - LIVE-MUSIC

-----------------------------------------

Traditionen tro til denne helt specielle aften -" PÅSKENS HØJDEPUNKT AF UNDERHOLDNING". - Har vi et brag af en koncert med nedennævnte 6-mands store orkester til en stemningsfyldt aften i den irske musiks tegn. - Nemlig - ingen anden end

                         

                         "MCGUINNESS 6-PIECE BAND" KL. 21.00 -  se hjemmeside www.mcguinness

Stemningsbeskrivelse: - Når man ser en fiskekutter stille glide ud af fjorden ved Kellybegs på Irlands vestkyst med kurs mod sildestimerne i det uendelige Atlanterhav - eller nyd det smukke syn af morgendisen hen over den store Loch Lomond i Skotland. Så har man lidt af den stemning, som "MCGUINNESS" søger  at skabe med tradionelle instrumenter som harmonika, guitar og fløjte kombineret med keyboard og trommer og oveni med velklingende sang og kor.

Glæd jer til en forrygende oplevelse - og husk forudbestilling - "McGuinness" - har aldrig svigtet - der bliver rift om pladserne.

RESTEN AF PÅSKEN - LIVE MUSIC - LANGFREDAG - PÅSKELØRDAG - PÅSKE SØNDAG

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Program følger:

UP-COMING BIG EVENTS

-----------------------------------

PINSELØRDAG 20.5 - "SMOKEHOUSE"

IRISH WEEK UGE 31 - PROGRAM FØLGER PÅ ET SENERE TIDSPUNKT

HØSTFEST LØRDAG 8.9 - "THE PROONES" som har spillet til høstfesten i over 15 år.

​ 

t

 

​BOOK DIT BORD

Bestil bord i vores hyggelige og festlige pub

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Lyngby Møllevej 5, 9480 Løkken

CVR: 19907031

Tlf: 98 99 66 90

​Send mail

Åbningstider

Man.-ons. 11.00 – 22.00

Tors.-lør. 10.00

Se SMILEY

Fishermans Rest
Lyngby Møllevej 5
9480 Løkken