MUSIKPROGRAM ​SÆSON 2017

"

STRIKING NEWS/ SENSATIONEL NYHED - CHANGE IN MANAGEMENT"

Min nevø Torben har købt en halvdel af Fishermans Rest og skal på sigt overtage det hele - men bare rolig - jeg bliver ved og er tilstede på Fishermans Rest nogle år endnu. Min nevø Torben blev introduceret i Påsken - og vil arbejde med i driften i sæsonen.

Kort introduktion: Torben driver et konsulent firma indenfor vindmølle industrien som er hans hoved beskæftigelse. Han har formatet og personligheden samt de økonomiske resourcer til drive og videreudvikle - måske endda forbedre konceptet og fænomenet "Fishermans Rest" og gøre stedet endnu mere spændende ​

SEPTEMBER MUSIK-PROGRAM 2017

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREDAG 29.9 - LIVE-MUSIC - AFSKEDS/AFSLUTNINGSFEST - SPECIAL-BUFFET KR 150,- KL 19,00

​Efter 20 år som kaptejn på Fishermans forlader jeg nu broen og overlader roret til min nevø Torben - men jeg er overbevist om, at skibet vil være i gode hænder. - Og til denne fest og afslutning bliver de helt tunge drenge kørt i stilling til underholdnings programmet. Og vi starter weekendens underholdning med ingen mindre end,- nnemlig

                                   "KAISER LARSEN BAND" KVARTET KL. 21.00

"Kaiser Larsen band" er et band fra Nordjylland, der i foråret blev "Radio-darlings" på p5 med sangen fra deres nye album. "Barmhjertige Søster". Denne sang "Velkommen i de arbejdsløse endeløde rækker" opnåede 15 uger på  Dansktoppen, heraf 10 uger på førstepladsen. Senere blev sangen kåret som "Årets dansktophit". Ved  den store dansktopfest i Boxen.... i 2017 har Kejser Larsen fulgt op på successen med sangen: "Alt andet lige". Den har opnået 14 imponerende uger som nr. 1 på Dansktoppen - ud af 5 mulige. Kejser Larsen band er nok Danmarks mest rockede dansktop band.

Men Kejser Larsen band kan meget mere end det. Medlemmerne har stor erfaring og kan spille det meste COVER fra:  John Mogensen, Kim Larsen, Bamse & Jonny Madsen til Dire Straits & Bob Dylan. Det gør at Bandet kan ramme en meget bred musiksmag i alle aldergrupper. Det er altid det folkelige og samspillet med publikum, der er i centrum og det skaber god og underholdene stemning. Der er først og fremmest noget at danse til, noget at lytte samt rigtigt meget at synge med på.

Mød Kejser Larsen band på facebook og youtube

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.

​LØRDAG 30.9 - LIVE-MUSIC -  AFSKEDS/AFSLUTNINGSFEST/SLATFEST - SPECIAL-BUFFET KR 150,-

Rent musikalsk slutter afskeds/afslutningsfest med en musikant, som var den første, som optrådte på fishermans Rest. Vi slutter af  med og møder igen bysbarnet samt giver lidt baggrunds information. Da Fishermans Rest var i sin vorden for 18-20 år siden havde vi en ung lokal musiker, der sommetider spillede alene, men også som duo med "Ivan Remtræk" samt andre. Men var også et prominent medlem af det kendte orkester "Øster Gasværk". Den unge musikant er naturligvis i den mellemliggende tid blevet ældre ligesom alle vi andre. Men - der er en kolosal musikalsk udvikling af samme. Vi byder bysbarnet samt hans band velkommen tilbage på Fishermans Rest - stedet hvor han startede sin musikalske karriere. Kristian Pilgård Alias: PILLE - "bigger than life" - "HE WILL BLOW YOU AWAY" med nedenstående 5-piece band med sangerinde.

                                       "KRISTIAN PILGÅRD & BANDET MELLEM OS" 5-piece band kl. 21.00

Præsentation: Bandet "MELLEM  OS"  bandet er et band, der i godt tre år har huseret på forskellige scener i landsdelen. Bandet har sin hjemmebane i Frederikshavn/Sæby, men det debuterede i sin tid en sommeraften i Nr. Lyngby. I løbet af bandets relative korte levetid har det fundet sin egen sin egen stil med et enkelt dynamisk udtryk, der toppes med en stærk karakterfuld vokal fra bandets kvindelige islæt. Repertoiret byder på en skøn blanding af nyere its, lidt sjælddnere numre og gamle klassikere. Adelene, Ed Sheeran, Lis Sørensen og Bruce Springsteen er eksempler på kunstnere, som er forsøgt fortolket a`la "MELLEM OS" 

Bandet "MELLEM OS" består af: Kathrine Møller Meyer på vokal, Jacob Hinge på guitar og kor, Peter Venø på trommer og kor, Kristian Pilgaard på bas og Martin Iversen på tangenter.

SØNDAG 1.10 - EFTERSLUKNING FRA KL. 13.00 - 17.00

Efter weekendens store festligheder har vi efterslukning og jeg takker af og takker for den støtte jeg har fået fra lokalbefolkningen gennem de sidste 20. - Og dette er afslutningen af en epoke og til næste år åbner Fishermans Rest med ny management med min nevø Torben ved roret.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fredag 29.9 og Lørdag 30.9 var  min "AFSKEDSFEST/GOODBYE PARTY - men der er  stadigvæk slatter fra fra de 24 haner i de tre barer, der var igang under lørdagens vilde festligheder - derfor afholder Fishermans Rest "

                 SLATFEST" FREDDAG 6..10 OG LØRDAG 7.10 SAMT SØNDAG EFTERMIDDAG 8.10.

FREDAG 6.10 - SLATFEST - BUFFET KL. 19.00  FISK OG KØDRETTER KR 129,- - LIVE MUSIC KL. 21.00

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Til denne aftens musikalske underholdning præsenterer vi den helt overraskelse i form af en trio sammensat af kendte folk fra forskelige orkestrere og spiller og synger i. forskellige stilarter. Og jeg tror, at vi får en forfriskende og spændende musikalsk coctail. Jeg har fornøjelsen at præsentere nedenstående band:

                                                          "NORDJYSK TRIO"

Der sammensat af følgende kendte personer indenfor musikverdenen: Henrik Skårup på klarinet og Ole Kristiansen som basisk - begge kommer orkesteret "Advokaterne New Orleans Jazzband.  - Og så har vi Keld Pedersen på guitar fra orkesteret " Nordjysk Jazz Sørwis". - jeg garanterer, at det bliver flot underholdning til slatfesten hvor vi har stærkt reducerede priser på øl og spiritus.  -  Glæd jer til en god fest og husk, at det er klogt at forudbestille.

LØRDAG 7,10 - SLATFEST - BUFFET KL. 19.00 FISK OG KØDRETTER KR 129,- LIVE MUSIC KL. 21.00

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Til denne aller sidste aften gentager vi successen med to gamle kendinge,  - de to  tv-stjerner - der blevet levendegjort og berømt under TV-Nord`s optagelse på Fishermans Rest for nylig Og til årets sidste aften med live music har vi fornøjelsen at præsentere nedenstående, som jeg tror vil danne en værdig ramme for afslutningen af en forrygende sæson på Fishermans Rest. Vi har fornøjelsen at præsentere - nemlig- ingen anden end:

                                                       "HEINE HOT & PJALTEN"

Som altid har været en fantastisk succes på Fishermans Rest og er gået ind i folk med træsko på. Der spilles alt fra gamle danske slagere til de helt store engelske hits. Der er med garanti dømt fællessang - og der er ikke et øje tørt - når "Heine Hot & Pjalten" underholder - skal opleves før du tror det.

  

SØNDAG 8.10 -  SIDSTE UDKALD - SLATFESTEN FORSÆTTER FOR DE TØRSTIGE - ÅBEN KL. 12.00 - 18.00

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Der muligvis stadigvæk nogle slatter tilbage og måske også lidt fisk. Så det er absolut årets sidste chance for at få Fishermans Rest berømte "Fish & Chips".

Vi siger tak for i år - og mødes nåste år til Påske med ny management med Torben ved roret - og mig på sidelinjen og lidt i baggrunden.

t

 

​BOOK DIT BORD

Bestil bord i vores hyggelige og festlige pub

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Lyngby Møllevej 5, 9480 Løkken

CVR: 19907031

Tlf: 98 99 66 90

​Send mail

Åbningstider

Man.-ons. 11.00 – 22.00

Tors.-lør. 10.00

Se SMILEY

Fishermans Rest
Lyngby Møllevej 5
9480 Løkken