MUSIKPROGRAM ​SÆSON 2017

"

STRIKING NEWS/ SENSATIONEL NYHED - CHANGE IN MANAGEMENT"

Min nevø Torben har købt en halvdel af Fishermans Rest og skal på sigt overtage det hele - men bare rolig - jeg bliver ved og er tilstede på Fishermans Rest nogle år endnu. Min nevø Torben blev introduceret i Påsken - og vil arbejde med i driften i sæsonen.

Kort introduktion: Torben driver et konsulent firma indenfor vindmølle industrien som er hans hoved beskæftigelse. Han har formatet og personligheden samt de økonomiske resourcer til drive og videreudvikle - måske endda forbedre konceptet og fænomenet "Fishermans Rest" og gøre stedet endnu mere spændende ​

SEPTEMBER MUSIK-PROGRAM 2017

------------------------------------------------------

September på Fishermans Rest er Party-måned. Og musikprogrammet fortsætter i uforminsket styrke, hvilket vil fremgå af nedenstående program for resten af måneden og hvor vi slutter af med den legendariske slatfest/afslutningsfest og lukker for sæsonen, men samtidigt er det også min afslutningsfest for, da jeg som captajn forlader broen efter 20 år og overdrager roret til min nevø Torben Jeg glæder mig til at se og tage afsked med så mange  som muligt af de mennesker som er kommet på Fishermans Rest i årenes løb - og i den anledning vil vi have topunderholdning.

Når sæsonen går på hæld og andre skruer ned for bluset -  på Fishermans Rest går vi mod strømmen - og skruer op for blusset og aktiviteterne, hvilket vil fremgå af nedenstående - i al beskedenhed - ret imponerende musik-og underholdnings program:

SENSOMMERFEST - FREDAG 1.9 / LØRDAG 2.9 - BUFFET KL. 19.00 - MUSIC KL. 21.00

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SÅ ER DER ROCK WEEKEND MED LUXUS BUFFET MED KØD OG FISKERETTER KR 180,-INCL MUSIK 

Vi gentager successen fra forsommeren med nedenstående norske gæsteorkester fra kristiansand, som underholder begge aftener.

                                                "BOYZENNOIZE" 4-PIECE ROCK BAND KL. 21.00

Boyzennoize - spiller ikke bare rock, men også Kim Larsen, som er meget populær i Norge - måske enda mere end i Danmark. -Men de har også andre stilarter og changrer og ved deres sidste optrædning tog de ligefrem publikum med storm og skabte en fantastisk stemning - mød dem - de er en oplevelse værd.

-----------------------------------------------------------------------------------------

SØNDAG 3,9 - LIVE-MUSIC - EFTERMIDDAGS UNDERHOLDNING

Nedenstående populære entertainer er tilbage fra Tønder Festivallen, nemlig - ingen anden end

                            

                   "NORRIE MCGREGOR" på guitar kl. 14.00-16.30   www.norriemcgregor.com

Efter weekendens hårde rock afslutter vi weekenden og vender tilbage til det irske/Scotish folk-music.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREDAG 8.9 OG LØRDAG 9.9. SAMT SØNDAG 10.9 - DEN STORE HØSTFEST WEEKEND

Vi lægger op til endnu en stor weekend - måske årets største begivenhed "HØSTFESTEN 2017" - men vi starter weekenden med nedenstående:

FREDAG 8.9 - COMBI-BUFFET: SPARERIBS/STEGT FLÆSK M. PERS. SOVS/ FISH & CHIPS KR 150,- KL 19.00

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

​Vi varmer op til Høstfesten med nedenstående populære og kendte entertainer, nemlig

                                          "PER KARSTEN"  solo på guitar kl. 21.00

manden med den fantatiske stemme og med et alsidigt program af American Country Music - og med et islæt af af Irish Folk-music.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LØRDAG 9.9 - HØSTFEST - MED "THE PROONES TRIO"' -Der fejrer 15 års jubilæum på Fishermans Rest.

Denne helt specielle aften - og måske årets største begivenhed - fejrer fejrer vi med det populære norske orkester, som i år har 15 års jubilæum som høstfest orkester og har leveret varen hver gang - med musikalsk underholdning helt i top. 

"THE PROONES" skriver deres egen nedenstående introduktion på norsk:

                                           9.. SEPTEMBER 2017 - FISHERMANS REST, NØRRE LYNGBY

                                                       FEIRER DEN NORSKE GRUPPEN

                                                              "THE PROONES"

at de har spilt i Danmark i 25 år!!! - I tre tiår har de tre ungdommelige voksne herrene sunget og spilt sanger fra de glade 50-60-årene med fokus på "svisker"  i ENGLAND av Elvis, The Beatles, Poul Anka, Ricky Nelson, Rolling Stones og mange, mange flere. "THE PROONES" flerstemte og velklingende sang har runget og skabt gode stemninger på NEW ZEALAND (Wellinton) , i  ENGLAND Liverpool & Rochdale), SKOTLAND (Aberdeen), IRLAND (Dublin & Wicklow), FRANKRIKE (Cannes & Maxime), SPANIA (Alfaz del Pi), SVERIGE (Stockholm), rundt omkring i NORGE og altså siden 1992 i DANMARK (Skagen & Nørre Lyngby).

Selvsagt velger "THE PROONES" å markere disse års lykkelige vennskab med danskene hos legendariske SVEND HVORSLEV og hans nevø og medeier TORBEN på  "THE FISHERMANS REST"  - stedet for topp stemning med stor humør, muligheter for dans,, svært mange interessante velsmakende ølsorter fra mangensteds og den sagnomsuste bugnende buffet - for ikke å snakke om EUROPAS beste Fish & Chips! Velkommen til nok en strålende aften med

                                                         "THE PROONES"

                        I den uforlignelige atmosfære under den tradisjonsrike HØSTFESTEN på

                                               "FISHERMANS REST" 9.. SEPTEMBER KL. 20.30

                      DER BLIVER MUSIK/UNDERHOLDNING UNDER MIDDAGEN KL. 19.00 LEVERET AF

                          "BLUE NORHT DUO" MED OLIVER PÅ GUITAR OG SANGERINDEN FRK. JOEST

                                     "GIGANT HØSTFEST- BUFFET INCL. MUSIK OG NATMAD KR. 200,- KL. 18.00

 "THE PROONES" -  med deres fantatiske Elvis Presley repertoire, The Stones, og The Beatles m.m. Dette orkester fra Norge som har spillet hver år til høstfesten i 15 år og har trukket fulde huse oghar været en succes hver -eneste  år. Høstfesten regnes som delvis kulmination på sæsonen. - Og folk booker mange gange  et åt i forvejen, og der kommer folk tilrejsende fra både Sverige, Norge og Tyskland, som ønsker at være med til Høstfesten. - Kom og oplev den helt specielle stemning som "The Proones" skaber når Elvis genopstår på Fishermans Rest Booking er i fuld gang - først til mølle får først malet.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SØNDAG 10.9 - FESTEN FORSÆTTER - EFTERMIDDAGS UNDERHOLDNING MED

                                             "THE PROONES" FRA KL. 15.00- 17.30

For dem som af en eller anden årsag gik glib af høstfesten med "The Proones" har nu chancen for at opleve dem ved en eftermiddags koncert.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREDAG 15.9 OG LØRDAG 16.9 - MIDTSEPTEMBER FEST - GOURMET-BUFFET KR 180,- KL. 19.00

Til denne weekend weekend efter høstfesten hårde rock byder vi på noget, som jeg formoder er exceptionel underholdning og jeg har fornøjelsen at præsentere et nyt band, der spiller koncert begge aftener:

                             "THE FAIRY HILLS" TRIO - IRSK FOLKEMUSIK KL. 21.00

Koncerten er en rejse i den Irske folkemusik; vi spiller medrivende reels, jigs og hornpipes, synger smukke ballade og muntre, kendte sange, bl.a The Wild Rover og The Leaving of Liverpool.

Oplev den Irske folkemusik med bramfri sange, mærk duften saltvand og tovværk i sømandssange og sea-shantys og bliv revet med at smukke kærlighedssange.

Vi spiller desuden melodier af Turlough O`Carolan (1670-1738), som var en blind omrejsende harpespiller og komponist. O`Carolans melodier er skrevet i "barokstil", og vi har arrangeret dem for spansk guitar og tinwhistle.

Vi runder britisk folk, inden vi følger de mange irlændere som emigrerede til USA i 1800`tallet. Vi følger deres fodspor og slutter koncerten med amerikansk folk og country.

Der bliver rig mulighed  for både at synge og klappe med, og det hele leveres med gode historier og godt humør.

THE FAIRY HILLS:

Mats Lindblad: Guitar og mandolin.

Rune Skjold Mikaelsen: Trommer og Cajon.

Kaj Bertelsen: Harmonika, guitar, tinwhistle og sang.

Vi er tre erfarne musikere, men med forskellig baggrunds.

Mats er klassik uddannet guitarist med stor kærlighed for folkemusik. Rune er lige flyttet tilbage til sin hjemstavn fra København, hvor han spillede i rockbandet Mai. Kaj, som har undervist i harmonika på højskoler og kurser over hele landet, har været facineret af den irske musik og kultur, siden han som ung rejste rundt i Irland.

Lyder ovennævnte ikke af særdeles spændende underholdning og der er mulighed for booke enten fredag eller lørdag. - Vi ses.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREDAG 22.9  - OKTOBERFEST  - LIVE-MUSIC - GOURMET-BUFFET  KR 180.- KL. 19.00

Til Oktoberfesten som vi starter fredag med de populære  - de folkekære - og det kan ikke være andre end:

                                                   "HEINE HOT & PJALTEN"  kl. 21.00 fredag 22.9

Der er ikke noget der holder tårene tilbage, når først de to musikere går i gang. De to har kendt hinanden i mange år, uden dog at have optrådt meget sammen. De har til gengæld spillet med i et utal af orkestere over hele landet. Og gør det stadigvæk. Det var ved et tilfælde kom igang med at spille sammen og det er blevet til en fantastisk succes. Der spilles alt fra gamle danske slagere til de helt store engelske hits. Der er med garanti dømt fællessang - og der er ikke et øje tørt - når "Heine Hot & Pjalten" underholder - skal opleves - før du tror det.

​---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LØRDAG 23.9 -  OKTOBERFEST -  LIVE-MUSIC - GOURMET-BUFFET KR 200,- INCL. MUSIK KL. 19.00

Så er der igen rock på Fishermans Rest - rock der rungrer og får folk op af stolene og ud på dansegulvet. Vi byder det måske kendte og populære rockband velkommen og gentager successen fra Pinsen og lader nedenstående Nordjyske Rock`n Blues Band med base i Vendsyssel  og ingen mindre end det 6-piece store band med sangerinde kan gøre det - gensyn med:

                          "SMOKEHOUSE"  6-piece  ROCKBAND - WWW.SMOKEHOUSE.COM

Yderligere beskrivelse er faktisk unødvendig, men stilen med udgangspunkt i den ældre del af rockgenren samt hits fra i dag. "Smokehouse" appelerer til folk som vil have musik med autentisk lyd og nerve, der får alle op af stolene. "Smokehouse" - står som eksponent for rock - der rykker.

Måske sammen med Høsfesten bliver det årets største fest og kulmination  af sæsonens underholdning, men sæsonen er ikke slut endnu, men kun delvis og som Churtchil sagde - "Dette  er  ikke begyndelsen til enden, men enden på begyndelsen. for nu kommer afskeds/afslutningsfest for mig - jeg forlader broen og går fra bore og overlader roret til min nevø Torben. Jeg glæder mig til at se så mange som muligt til afslutningsfesten.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREDAG 29.9 - LIVE-MUSIC - AFSKEDS/AFSLUTNINGSFEST - SPECIAL-BUFFET KR 150,- KL 19,00

​Efter 20 år som kaptejn på Fishermans forlader jeg nu broen og overlader roret til min nevø Torben - men jeg er overbevist om, at skibet vil være i gode hænder. - Og til denne fest og afslutning bliver de helt tunge drenge kørt i stilling til underholdnings programmet. Og vi starter weekendens underholdning med ingen mindre end,- nnemlig

                                   "KAISER LARSEN BAND" KVARTET KL. 21.00

"Kaiser Larsen band" er et band fra Nordjylland, der i foråret blev "Radio-darlings" på p5 med sangen fra deres nye album. "Barmhjertige Søster". Denne sang "Velkommen i de arbejdsløse endeløde rækker" opnåede 15 uger på  Dansktoppen, heraf 10 uger på førstepladsen. Senere blev sangen kåret som "Årets dansktophit". Ved  den store dansktopfest i Boxen.... i 2017 har Kejser Larsen fulgt op på successen med sangen: "Alt andet lige". Den har opnået 14 imponerende uger som nr. 1 på Dansktoppen - ud af 5 mulige. Kejser Larsen band er nok Danmarks mest rockede dansktop band.

Men Kejser Larsen band kan meget mere end det. Medlemmerne har stor erfaring og kan spille det meste COVER fra:  John Mogensen, Kim Larsen, Bamse & Jonny Madsen til Dire Straits & Bob Dylan. Det gør at Bandet kan ramme en meget bred musiksmag i alle aldergrupper. Det er altid det folkelige og samspillet med publikum, der er i centrum og det skaber god og underholdene stemning. Der er først og fremmest noget at danse til, noget at lytte samt rigtigt meget at synge med på.

Mød Kejser Larsen band på facebook og youtube

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.

​LØRDAG 30.9 - LIVE-MUSIC -  AFSKEDS/AFSLUTNINGSFEST/SLATFEST - SPECIAL-BUFFET KR 150,-

Rent musikalsk slutter afskeds/afslutningsfest med en musikant, som var den første, som optrådte på fishermans Rest. Vi slutter af  med og møder igen bysbarnet samt giver lidt baggrunds information. Da Fishermans Rest var i sin vorden for 18-20 år siden havde vi en ung lokal musiker, der sommetider spillede alene, men også som duo med "Ivan Remtræk" samt andre. Men var også et prominent medlem af det kendte orkester "Øster Gasværk". Den unge musikant er naturligvis i den mellemliggende tid blevet ældre ligesom alle vi andre. Men - der er en kolosal musikalsk udvikling af samme. Vi byder bysbarnet samt hans band velkommen tilbage på Fishermans Rest - stedet hvor han startede sin musikalske karriere. Kristian Pilgård Alias: PILLE - "bigger than life" - "HE WILL BLOW YOU AWAY" med nedenstående 5-piece band med sangerinde.

                                       "KRISTIAN PILGÅRD & BANDET MELLEM OS" 5-piece band kl. 21.00

Præsentation: Bandet "MELLEM  OS"  bandet er et band, der i godt tre år har huseret på forskellige scener i landsdelen. Bandet har sin hjemmebane i Frederikshavn/Sæby, men det debuterede i sin tid en sommeraften i Nr. Lyngby. I løbet af bandets relative korte levetid har det fundet sin egen sin egen stil med et enkelt dynamisk udtryk, der toppes med en stærk karakterfuld vokal fra bandets kvindelige islæt. Repertoiret byder på en skøn blanding af nyere its, lidt sjælddnere numre og gamle klassikere. Adelene, Ed Sheeran, Lis Sørensen og Bruce Springsteen er eksempler på kunstnere, som er forsøgt fortolket a`la "MELLEM OS" 

Bandet "MELLEM OS" består af: Kathrine Møller Meyer på vokal, Jacob Hinge på guitar og kor, Peter Venø på trommer og kor, Kristian Pilgaard på bas og Martin Iversen på tangenter.

SØNDAG 1.10 - EFTERSLUKNING FRA KL. 13.00 - 17.00

Efter weekendens store festligheder har vi efterslukning og jeg takker af og takker for den støtte jeg har fået fra lokalbefolkningen gennem de sidste 20. - Og dette er afslutningen af en epoke og til næste år åbner Fishermans Rest med ny management med min nevø Torben ved roret.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fredag 29.9 og Lørdag 30.9 var  min "AFSKEDSFEST/GOODBYE PARTY - men der er  stadigvæk slatter fra fra de 24 haner i de tre barer, der var igang under lørdagens vilde festligheder - derfor afholder Fishermans Rest "

                 SLATFEST" FREDDAG 6..10 OG LØRDAG 7.10 SAMT SØNDAG EFTERMIDDAG 8.10.

FREDAG 6.10 - SLATFEST - BUFFET KL. 19.00  FISK OG KØDRETTER KR 129,- - LIVE MUSIC KL. 21.00

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Til denne aftens musikalske underholdning præsenterer vi den helt overraskelse i form af en trio sammensat af kendte folk fra forskelige orkestrere og spiller og synger i. forskellige stilarter. Og jeg tror, at vi får en forfriskende og spændende musikalsk coctail. Jeg har fornøjelsen at præsentere nedenstående band:

                                                          "NORDJYSK TRIO"

Og jeg garanterer, at det bliver flot underholdning til slatfeten hvor vi har stærkt reducerede priser på øl og spiritus.  -  Glæd jer til en god fest og husk, at det er klogt at forudbestille.

LØRDAG 7,10 - SLATFEST - BUFFET KL. 19.00 FISK OG KØDRETTER KR 129,- LIVE MUSIC KL. 21.00

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Til denne aller sidste aften gentager vi successen med to gamle kendinge,  - de to  tv-stjerner - der blevet levendegjort og berømt under TV-Nord`s optagelse på Fishermans Rest for nylig Og til årets sidste aften med live music har vi fornøjelsen at præsentere nedenstående, som jeg tror vil danne en værdig ramme for afslutningen af en forrygende sæson på Fishermans Rest. Vi har fornøjelsen at præsentere - nemlig- ingen anden end:

                                                       "HEINE HOT & PJALTEN"

Som altid har været en fantastisk succes på Fishermans Rest og er gået ind i folk med træsko på. Der spilles alt fra gamle danske slagere til de helt store engelske hits. Der er med garanti dømt fællessang - og der er ikke et øje tørt - når "Heine Hot & Pjalten" underholder - skal opleves før du tror det.

  

SØNDAG 8.10 -  SIDSTE UDKALD - SLATFESTEN FORSÆTTER FOR DE TØRSTIGE - ÅBEN KL. 12.00 - 18.00

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Der muligvis stadigvæk nogle slatter tilbage og måske også lidt fisk. Så det er absolut årets sidste chance for at få Fishermans Rest berømte "Fish & Chips".

Vi siger tak for i år - og mødes nåste år til Påske med ny management med Torben ved roret - og mig på sidelinjen og lidt i baggrunden.

t

 

​BOOK DIT BORD

Bestil bord i vores hyggelige og festlige pub

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Lyngby Møllevej 5, 9480 Løkken

CVR: 19907031

Tlf: 98 99 66 90

​Send mail

Åbningstider

Man.-ons. 11.00 – 22.00

Tors.-lør. 10.00

Se SMILEY

Fishermans Rest
Lyngby Møllevej 5
9480 Løkken