Tilbage til startsiden
 

MUSIK-PROGRAM 2017 !

Nyt påske program er klar :-)          IRiSH FOLK FESTVIAL - IRISH WEEK 2017

              FRIDAY 28.7 - SUNDAY 6.8

              FISHERMANS REST  -  NØRRE LYNGBY


MUSIC-PROGRAM - (every night from 9 pm): 


28.7 "The Boxty Lads" www.theboxtylads.dk

-------------------------------------------------------------------

4-piece tradionel Irish band from Dublin and Rome - direct and wellknown in Temple Bar, Dublin - med et væld af instrumenter bl.a. guitar, banjo, mandolin, bozouki og andre instrumenter. Deltog i den Irske uge i 2015 og bleven af ugens helt store overraskelser og kvalificerede sig helt i top på underholdnings programmet med tradionel Irish folk Music og ind imellem indsmigrende italienske

serenader leveret af de 2 romere.


29.7 "The Boys og Blue Hill"                 www.theboysof bluehill.dk

----------------------------------------                                         Ovennævnte orkester har i mange år været en af hovedattraktionerne i Irish Week, var desværre forhindret sidste  år. En aften med "The Boys of Blue Hill består af smukke ballader fra det skotske højland, syng med klassikere fra pubberne i Irland og sveddryppende og instrumentale jigs og reels fra den keltiske dansemusik. Hele programmet bliver leveret med profesionalisme, med dybfølt engacement og humor af:

Hans Ejner Jensen, Per Rosenlund Larsen, Peter Yde Knudsen og Karsten Vangsgård 


30.7 "The Boxty Lads" www.theboxtylads.com

------------------------------------------------------------------------

Se beskrivelse af ovennævnte 28.7


31.7 "Tom Donovan"

-------------------------------

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour - en mesterlig entertainer, der forener egne sange og og tradionelle irske ballader med underholdende historier i et show  fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst. - Tom donovan solo - kunne måske gå hen og blive højdepunktet for underholdningen i den irske uge.


1.8 "Pilkington-Vangsgaard-Gleesborg.

https:www.youtube.com/wach?v=1dlBHWRHA

--------------------------------------------------------------------

Ovennævnte band med Gleesborg og resten er 2/3 af det danske band"Tradish", der både spiller  på de store festivaller herhjemme og flere steder i udlandet. Se ovennævnte og få en lille smagsprøve på deres optræden på Tønderfestivallen. Det er guitaristen og violinisten der kommer med. Top of the range Irish Music.


2.8 Djurslands Spillemænd

www.djurslandsspillemaend.dk

----------------------------------------- -

Kendt trio - startede i 1974 og 40 års jubilæum 2014 og er en af ugens ypperste orkestere og hovedattraktion   kendt fra festivaller tv, radio osv. og en musikalsk mangfoldighed af keltisk folk-rock og med et islæt af caribiske rytmer som afslutning.


3.8 "The Boxty Lads"www.theboxtylads.com

------------------------------------------------------------------

Nu har vi ovennævnte 4-piece tradionel Irish band from Dublin and Rome - direct -  and wellknown in Temple Bar, Dublin tilbage til en sidste koncert på Fishermans Rest. Oplev rigtig tradionel Irish folk music og ind imellem krydret med smukke italienske serenader leveret af 2 gæstesolister fra Rom. 


4.8 "KRÆN WEST" www.krænwest.dk

--------------------------------------------------------

Gammel trio - der en overgang var opløst - men er genopstanden i original udgave - med Jens Ole forsangeren på guitar, Jens Memphis (de gyldne løver) på fløjte - og den hjemvendte emigrant fra Fyn Peter sørensen på harmonika. "Kræn West" har været på programmet hvert år til Irish Week - og publikum har aldrig svigtet. Kræn West er også en af "de tunge drenge"

og hovedattraktion. - Top of the range of Irish Music.


5.8 McGuinness www.mcguinness.dk

---------------------------------------------------------

6-piece band og med McGuinness oplever vi noget af det ypperste I Irish music og er rosinen i pølseenden og en værdig afslutning på den irske uge. Stemningsbeskrivelse: Når ser en fiskekutter glide ud af fjorden ved Kellybegs på Irlands vestkyst med kurs mod sildestimerne i det uendelige Atlanterhav - eller nyde det smukke syn over den store Loch Lomond i Skotland. Så har man lidt af den stemning Som "McGuinness" søger at skabe med tradionelle instrumenter som harmonika, guitar og fløjte kombineret med keyboard og trommer og oveni krydret med velklingende sang og kor.


7.8 "AFTERNOON JAMSESSION - FROM 3PM"

------------------------------------------------------------------

MENU (EVERY DAY) 7PM -9PM

VARIERET BUFFET INCL. MUSIC KR 230,-

UDEN BUFFET ENTRE KR 70,- 

el. køb musik pas/multi entry for hele ugen kr 150,-